Logoblauw 2

VCA dagcursus

VCA dagcursus

Met onze VCA dagcursus stomen wij je in één dag klaar voor het officiele VCA-examen. Onder leiding van een ervaren docent neem je alle belangrijke onderwerpen door. Aan het eind van de dag heb jij alle stof voor het VCA-examen onder de knie. Door te oefenen met proefexamens heb je alle kennis om jouw VCA te halen en ga je binnen één dag naar huis met een officieel VCA-certificaat op zak.

Doordat je de hele dag bezig geweest bent met de leerstof ben je optimaal voorbereid voor het examen. Dit examen wordt aan het eind van de dag afgenomen. De les tijden zijn van 7:30 / 8:30 – 15:45 uur met aansluitend examen van 16:00 tot 17:00.

Wij organiseren dagcursussen voor zowel VCA-VOL als Basis VCA. Elke woensdag en zaterdag organiseren wij dagcursussen in Rotterdam. Verder zijn er cursusssen op nog 27 andere locaties in Nederland. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Wanneer je je inschrijft, nemen wij telefonisch contact met je op. Je ontvangt binnen twee dagen de inlogcode voor de online leeromgeving zodat je je alvast kunt voorbereiden. Verder ontvang je een uitnodigingsbrief met de cursuslocatie. De cursus vindt plaats bij minimaal vijf deelnemers

Boek nu jouw VCA dagcursus

De komende tijd vinden er op de volgende locaties VCA-dagcursussen plaats. U kunt een examen reserveren door op de betreffende locaties te klikken en de cursus af te rekenen in de webwinkel.