Logoblauw 2

Bestellen

Bestellen

Hoe kan ik betalen in de webshop?

U kunt betalen met Ideal, Paypal of door vooruitbetaling van het bedrag.

  • Bij een Ideal-betaling wordt u verbonden met u eigen bankomgeving waar u het bedrag kan overmaken.
  • Wanneer u kiest voor Paypal, wordt u bij het afrekenen doorgelinkt naar de website van Paypal. U kunt hier betalen door in te loggen en toestemming te geven voor de betaling.
  • U kunt in de webshop ook kiezen om het bedrag handmatig over te boeken. Kies dan voor de optie “vooruitbetaling”. Bij het afronden van de bestelling wordt het bedrag en het rekeningnummer getoond waar u het bedrag naar kan overmaken. Zodra het bedrag binnen is wordt de bestelling geleverd.
Hoe snel krijg ik de inloggegevens van de online leeromgeving?

Wanneer u met Ideal betaalt, ontvangt u direct na betaling per mail uw inloggegevens. Wanneer u kiest voor vooruitbetaling worden de codes per mail verzonden zodra het factuurbedrag door ons ontvangen is.

Wanneer u na 10 minuten niets ontvangen heeft, controleer dan het spam-vak van uw e-mail programma.

Ik heb een waardebon ontvangen. Hoe werkt dit?

U kunt de verstrekte kortingscode invoeren aan de linkerkant van de “Winkelwagen” bij het vakje: “Coupon toepassen”.

Is er bij afname van meerdere cursussen of boeken korting mogelijk?

Bij de afname van 10 of meer boeken of cursussen tegelijkertijd kunnen wij korting verlenen. Bel 0182-796798 voor een aanbieding.

Wanneer ontvang ik het cursusboek?

Wanneer u op werkdagen voor 16:00 besteld wordt het boek de zelfde dag nog naar u verstuurd. Losse boeken worden verstuurd met de brievenbuspost van Postnl. Afhankelijk van Postnl zult u het boek daarom meestal de volgende dag al in huis hebben.