Logoblauw 2

 

 

Haal je VCA-diploma in Soest vanaf € 99,00

 

 

 

VCA Cursus Soest

Haal nu je VCA-diploma in Soest. Bereid je zelfstandig voor met onze e-learning cursussen of kies voor een klassikale cursus. Er zijn meerdere examenmomenten per maand op de locatie:

Bowling Overhees
Willaertstraat 49c
3766 CP Soest

Goed bereikbaar vanuit:
Baarn, Amersfoort, Hoogland, Huis ter Heide

VCA-Cursus | E-Learning met examen Soest | € 99,00

De snelste en voordeligste manier van studeren is via een e-learning cursus. Je kunt binnen 10 minuten aan de slag. De cursus bestaat uit actueel online lesmateriaal in combinatie met een vouchercode. Zodra je klaar bent met studeren kun je met deze vouchercode een examen reserveren op de door jou gewenst datum. Op de examenlocatie Soest vindt er 8 keer per jaar een examen plaats.

Klik hier voor de complete examenplanning.

De zelfstudiepakketten zijn beschikbaar voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU. Naast het Nederlands is de e-learning cursus ook beschikbaar in het Engels. Voor verschillende andere talen leveren wij de cursus in boekvorm. We leveren o.a. VCA-boeken in het:

Op deze manier kan je altijd studeren in de voor jou best begrijpbare taal. Al meer dan 10.000 mensen hebben met onze methodes hun VCA-diploma behaald. Alle examens vinden plaats op de computer en zijn beschikbaar in de verschillende talen. Deze manier van examineren heeft een groot voordeel: na het examen krijg je direct in beeld te zien of je geslaagd bent.

 

VCA-Cursus | Klassikaal | € 199,00

Voor veel mensen is het prettig om de stof voor het VCA-examen uitgelegd te krijgen door een docent, wij bieden hiervoor in Soest regelmatig klassikale dagcursussen aan. In deze cursus worden de belangrijke onderwerpen doorgenomen en ben je de hele dag bezig met de leerstof. Aan het eind van de dag afgenomen wordt het examen afgenomen.

De eerstvolgende cursusdatum is hieronder weergegeven. Bestellen gaat eenvoudig door op de cursus te klikken en vervolgens een datum te kiezen.