Verduijn.info 10 jaar blaadjes uit elkaar 1000 px

Scholen

Maatwerktrainingen

Speciaal voor scholen hebben wij voor elk niveau (VMBO-MBO-HBO) passend cursusmateriaal ontwikkeld. We bieden ondersteuning aan de leraar of nemen naar keuze met een pool van ervaren enthousiaste docenten het complete traject van u over.

Een greep uit de mogelijkheden en maatwerktrainingen aan.

  • Luisterboek voor leerlingen met een achterstand in het Nederlands.
  • Speciale trajecten in samenwerking met NT2-docenten voor statushouders
  • Methode VCA in eenvoudig Nederlands voor niveau 1 en 2 leerlingen.
  • E-learning en cursusboeken.
  • Meerdaagse trajecten op scholen met verwerkingsopdrachten, praktijkdelen zoals brandoefeningen en EHBO

VCA-totaalpakket voor scholen

  1. Cursusboek
  2. E-learning
  3. Powerpoint voor de docent
  4. Examen op school

Op steeds meer VMBO en MBO-scholen wordt de leerlingen de mogelijkheid geboden om het diploma Basisveiligheid VCA te halen. Het VCA-diploma is bij veel bedrijven een wens en vaak noodzakelijk om stages in de industrie of de bouw te mogen lopen.

Bij Verduijn.info hebben we een methode ontwikkeld die precies aansluit bij deze groep leerlingen. De methode is zowel als boek, als online te verkrijgen. De stof is geordend in acht overzichtelijke hoofdstukken en is gebaseerd op de laatste eindtermen van de SSVV. Elk hoofdstuk sluit af met een samenvatting en veel oefenexamenvragen. In het laatste hoofdstuk staan twee oefenexamens. Zo heeft de leerling wanneer hij klaar is met de cursus meer dan 250 oefenvragen gemaakt. Op deze manier is hij optimaal voorbereid voor het examen.

Uniek is het gebruik van videolinks. Aan het begin van elk hoofdstuk is een QR-code afgebeeld. Wanneer u deze scant met uw mobiele telefoon, kunt u aanvullend videomateriaal bekijken

Wanneer u kiest voor de online-variant ontvangt u als docent een docentenaccount. Hiermee kunt u eenvoudig een overzicht krijgen van de vorderingen van uw leerlingen. Hierin wordt vermeld de score van de vraagstukken en de totale tijd die de leerling in de cursus heeft doorgebracht. Ook ontvangt u een Powerpoint-presentatie die precies aansluit bij de methode en die kan gebruikt worden als inleiding bij elk hoofdstuk. Na de inleiding kunnen de leerlingen zelfstandig aan de slag.

Voor de  examens werken wij samen een erkende exameninstelling. Deze instantie neemt het examen af op school.  Door deze samenwerking we een VCA-cursus inclusief examen aanbieden voor de prijs waarvoor bij andere aanbieders alleen het examen geleverd wordt.

Al meer dan 10000 cursisten hebben inmiddels met behulp van deze methode hun VCA-diploma gehaald!

Bel ons voor een kennismakingsgesprek of een gratis present-exemplaar: 0182-796798.

Scholen die met ons cursusmateriaal werken:

rocmondriaan

logo

summa college

albedalogo

rocflevoland