canstockphoto19878955_450X300

Cursus B-VCA: € 84,50

Deze cursus bereidt u optimaal voor op het examen Basisveiligheid VCA (B-VCA). U kunt kiezen uit de volgende combinaties:

Kies uit één van de meer dan 50 examenlocaties.

Cursus VOL-VCA: € 89,00

Deze cursus is bestemd voor ZZP’ers en leidinggevenden en bereidt u voor op het examen VOL-VCA. U kunt kiezen uit de volgende combinaties:

Kies uit één van de meer dan 50 examenlocaties.

VIL-VCU

Deze cursus is bedoeld voor intercedenten van uitzendbureau’s. Bij bestelling ontvangt u van ons een cursusboek of E-learning-omgeving volgens de laatste eindtermen van september 2017.

Kies uit één van de meer dan 50 examenlocaties.


Dagcursus VCA: € 189,00

Voor cursisten die graag onder leiding van een docent de cursus volgen organiseren wij regelmatig een dagcursus . Voorafgaand aan de cursus ontvangt u een toegangscode voor de online leeromgeving.

Bel voor meer informatie 0182 – 796 798

English Courses

This product combines a coursebook and an exam. The coursebook serves as a preparation for the Basic Elements of Safety SCC exam (Basisveiligheid VCA) or the Safety for Operational Supervisors exam (VOL-VCA).


Polish Courses

With the course book Kurs Podstawowy Zasad BHP you can prepare yourself for the B-VCA exam in the Polish language.


Code 95

Onze E-learning cursus is in combinatie met de dagcursus door het CBR code 95 gecertificeerd. Voor de vermelding in het code 95 register wordt een  toeslag gerekend van € 35,00. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

 


Examenlocaties

Om het examen af te leggen kunt u kiezen uit meer dan 50 examenlocaties. Er is dus altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Klanten

Al meer dan 5000 cursisten hebben hun diploma gehaald met behulp van ons cursusmateriaal. Ons pakket wordt o.a. gebruikt bij bedrijven in de petrochemie, telecommunicatie, bouwnijverheid en de schoonmaakbranche. Ook werken een groot aantal scholen met ons cursusmateriaal.