VCA cursus zelfstudie via E-learning of boekVCA-cursus B-VCA: 89,00

Deze VCA-cursus bereidt u optimaal voor op het examen Basisveiligheid VCA (B-VCA). Het diploma is 10 jaar geldig en u kunt kiezen uit de volgende combinaties:

Kies uit één van de 55 examenlocaties.

Voorkant van het VCA-cursus-boek VOL-VCA

VCA-cursus VOL-VCA: 89,00

Veel ZZP’ers en leidinggevenden hebben zich met deze VCA-cursus voorbereidt op het examen VOL-VCA. U kunt kiezen uit de volgende combinaties:

Kies uit één van de 55 examenlocaties.

VCA-Cursus voor intercedenten VIL-VCU

VCA-cursus VIL-VCU: 89,00

Deze VCA-cursus is bedoeld voor intercedenten van uitzendbureaus. Bij bestelling ontvangt u een cursusboek of E-learning-omgeving.

Kies uit één van de 55 examenlocaties.


Engelstalige VCA-cursus

VCA-cursus Engels

This product combines a coursebook and an exam. The coursebook serves as a preparation for the Basic Elements of Safety SCC exam (Basisveiligheid VCA) or the Safety for Operational Supervisors exam (VOL-VCA).

VCA-cursus Pools

Poolstalige VCA-cursus door middel van een cursusboek en een VCA-examen.

With the course book Kurs Podstawowy Zasad BHP you can prepare yourself for the B-VCA exam in the Polish language.

Examenlocaties

Om het examen af te leggen kunt u kiezen uit meer dan 50 examenlocaties. Er is dus altijd wel een locatie bij u in de buurt.

VCA cursus klassikaal


VCA in 1 dag: 189,00

Veel cursisten vinden het prettig wanneer de stof uitgelegd wordt door een docent. Individuele cursisten kunnen hiervoor terecht op onze dagcursus.

Cursusdata:

Elke woensdag en zaterdag in Rotterdam.
Bel voor de mogelijkheden.

Deze VCA-cursus wordt direct om 16:00 afgesloten met het VCA-examen.Voorafgaand aan de cursus ontvangt u een toegangscode voor de online leeromgeving.

Meer informatie

Code 95

Onze E-learning VCA-cursus is in combinatie met de dagcursus door het CBR code 95 gecertificeerd. Voor de vermelding in het code 95 register wordt een  toeslag gerekend van € 35,00. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klanten

Al meer dan 8000 cursisten hebben hun diploma gehaald met behulp van ons cursusmateriaal. Ons pakket wordt o.a. gebruikt bij bedrijven in de petrochemie, telecommunicatie, bouwnijverheid en de schoonmaakbranche. Ook werken een groot aantal scholen met ons cursusmateriaal.

Winkel

Wanneer u in de webshop voor 16:00 bestelt, worden de cursusboeken nog dezelfde dag naar u opgestuurd. In de regel heeft u de cursusboeken dan de eerstvolgende bezorgdag in huis. Codes voor de e-learning ontvangt u binnen 10 minuten.

Vindt u het prettig de boeken af te halen, dan bent u van harte welkom in ons winkelpand aan de Prins Bernhardstraat 57 in Moordrecht. we hebben standaard de volgende boeken op voorraad:

 • B-VCA / VOL-VCA / VIL-VCU – Nederlands
 • B-VCA / VOL-VCA – Engelstalig
 • B-VCA – Pools, Turks, Arabisch en Frans

Standaard zijn we open elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 en kunt u zonder afspraak langskomen. De overige dagen van de week is er vrijwel altijd iemand aanwezig, maar het is verstandig om vooraf even te bellen (0182-796798) om teleurstellingen te voorkomen.

Winkel Verduijn.info

Nieuws


 • Fototentoonstelling Zeeland
  In onze vergaderruimte hangen vanaf 16 oktober 2021 foto’s uit Zeeland (Walcheren). De foto’s zijn gemaakt door Rien Paardekooper van KiekNoe fotografie. In Moordrecht (en daarbuiten) wonen veel mensen die hun wortels in Zeeland hebben. Soms missen ze het strand, het dialect of de verhalen over hun geboorteplaats. Vanaf 14.00 – 17.00 uur kunt uRead More…
 • VCA-Compact wordt VCA in eenvoudig Nederlands
  Afgelopen zomer is onze methode VCA-Compact uitgebracht. Door de grote belangstelling was de eerste druk hiervan in 3 maanden uitverkocht. We hebben daarom besloten om zo snel mogelijk de opvolger uit te brengen met de nieuwe titel: VCA in eenvoudig Nederlands. Het manuscript is ingeleverd bij de drukker en we verwachten dat deze nieuwe drukRead More…
 • Coronatest of vaccinatiebewijs nodig voor toegang examen
  Zoals dinsdag 14 september j.l. tijdens de persconferentie is afgekondigd, is het sinds 25 september verplicht om bij onder andere horecagelegenheden en theaters een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest te laten zien. Omdat een aantal van onze open-inschrijflocaties valt onder horecagelegenheid zal het ook daar nodig zijn om een coronatoegangsbewijs mee te nemen naar het VCA-examen.Read More…

Welke VCA cursus heb ik nodig?

Met onze VCA cursus vanaf € 89,00 bereidt u zich op een optimale manier voor op het  VCA-diploma. Afhankelijk van uw werk heeft u de volgende soort VCA-cursus nodig:

 • Leidinggevenden en ZZP’ers: VCA-cursus VOL-VCA.
 • Medewerkers van uitzendbureaus: VCA-cursus VIL-VCU.
 • Voor alle andere medewerkers is Basisveiligheid VCA voldoende.

U kunt bij Verduijn.info een VCA-cursus volgen op de manier die bij u past

Bestel direct op onze website of kom een keer langs in onze winkel in Moordrecht.