canstockphoto19878955_450X300

Cursus B-VCA: € 82,00

Deze cursus bereidt u optimaal voor op het examen Basisveiligheid VCA (B-VCA). Het diploma is 10 jaar geldig en u kunt kiezen uit de volgende combinaties:

Kies uit één van de meer dan 50 examenlocaties.


Cursus VOL-VCA: € 89,00

Deze cursus is bestemd voor ZZP’ers en leidinggevenden en bereidt u voor op het examen VOL-VCA. U kunt kiezen uit de volgende combinaties:

Kies uit één van de meer dan 50 examenlocaties.


VIL-VCU

Deze cursus is bedoeld voor intercedenten van uitzendbureau’s. Bij bestelling ontvangt u van ons een cursusboek of E-learning-omgeving.

Kies uit één van de meer dan 50 examenlocaties.Dagcursus VCA: € 189,00

Voor cursisten die graag onder leiding van een docent de cursus volgen organiseren wij elke woensdag en zaterdag een dagcursus in Rotterdam. Voorafgaand aan de cursus ontvangt u een toegangscode voor de online leeromgeving.

Bel voor meer informatie 0182 – 796 798

English Courses

This product combines a coursebook and an exam. The coursebook serves as a preparation for the Basic Elements of Safety SCC exam (Basisveiligheid VCA) or the Safety for Operational Supervisors exam (VOL-VCA).


Polish Courses

With the course book Kurs Podstawowy Zasad BHP you can prepare yourself for the B-VCA exam in the Polish language.


Code 95

Onze E-learning cursus is in combinatie met de dagcursus door het CBR code 95 gecertificeerd. Voor de vermelding in het code 95 register wordt een  toeslag gerekend van € 35,00. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Examenlocaties

Om het examen af te leggen kunt u kiezen uit meer dan 50 examenlocaties. Er is dus altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Klanten

Al meer dan 8000 cursisten hebben hun diploma gehaald met behulp van ons cursusmateriaal. Ons pakket wordt o.a. gebruikt bij bedrijven in de petrochemie, telecommunicatie, bouwnijverheid en de schoonmaakbranche. Ook werken een groot aantal scholen met ons cursusmateriaal.

Winkel

Wanneer u in de webshop voor 16:00 bestelt, worden de cursusboeken nog dezelfde dag naar u opgestuurd. In de regel heeft u de cursusboeken dan de eerstvolgende bezorgdag van Postnl in huis. Codes voor de e-learning ontvangt u binnen 10 minuten.

Vindt u het prettig de boeken af te halen, dan bent u van harte welkom in ons winkelpand aan de Prins Bernhardstraat 57 in moordrecht. we hebben standaard de volgende boeken op voorraad:

  • B-VCA / VOL-VCA / VIL-VCU – Nederlands
  • B-VCA / VOL-VCA – Engelstalig
  • B-VCA – Pools, Turks, Arabisch en Frans

Standaard zijn we open elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 en kunt u zonder afspraak langskomen. De overige dagen van de week is er vrijwel altijd iemand aanwezig, maar het is verstandig om vooraf even te bellen (0182-796798) om teleurstellingen te voorkomen.